2018-ban a PÁPAI JÁTÉKFESZTIVÁL új programelemmel gazdagodott. A pápai diákság önkifejezési törekvéseinek, kreativitásának tág teret biztosító TÉR-SZÍNEZŐ keretében – a már korábban elkezdett zászlófüzér-gyártás mellett – indítottuk útjára a Fesztivál padja elnevezésű akciót, mely kitűnő lehetőséget kínál a fiatalok aktív részvételére a fesztiválon.

Ebben az évben is színezhetik, dekorálhatják, díszíthetik a programhoz kapcsolódó iskolák diákjai az Acsády Ignác Szakképző Iskola tanulói által elkészített padokat, majd a Fő téren, a fesztivál egyik kiemelt helyszínén „kínálhatják portékáikat”, azaz bemutathatják elkészült alkotásaikat. A látogatók a fesztivál ideje alatt szavazhatnak a nekik tetsző, legjobbnak ítélt pad-költeményekre, melyek közül a legtöbb voksot kapó kreációk készítőit díjazzuk.

A színezni, festeni, dekorálni vágyó diákok jelentkezését 2019. április 30-ig várja Róka Norbert művelődésszervező kollégánk, tel: 20/2838404, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..